SV Erasmus

Sinds 1 juli 1997

Derde editie I.M. Tim van der Meer Toernooi op 17 en 19 augustus

Aanstaande donderdag start de derde editie van het I.M. Tim van der Meer Toernooi. Clubicoon Tim van der Meer, die zich jarenlang inzetten voor de vereniging, was tijdens de coronaperiode op 30 oktober 2020 komen te overlijden. Het omdopen van het toernooinaam is een eerbetoon aan Tim van der Meer en zijn jarenlange inzet voor de vereniging. De laatste editie van het toernooi werd gewonnen door de gastheren, sv Erasmus.

De organisatie heeft een mooi en sterk deelnemersveld weten te creëren ondanks een last minute wijziging. Net als bij de vorige editie zullen Loosduinen en Quintus deelnemen aan het toernooi, met als nieuwkomer het Haagse HDV uitkomend in de zaterdag 5e klasse. De afgelopen edities leverde de wedstrijden een hoop spektakel op en was het voor de teams een mooie krachtmeting naar het nieuwe seizoen toe. Het sterk bezette deelnemersveld zal dan ook volgens de organisatie resulteren in mooie wedstrijden voor zowel de teams als het publiek.

Het tweedaags toernooi zal worden afgetrapt op donderdag 17 augustus met als aanvangstijd 20:00 uur.
De volgende wedstrijden staan dan op het programma:

Quintus – Loosduinen
Erasmus – HDV

Vanzelfsprekend zal de kantine voor-, tijdens- en na de wedstrijden open zijn voor hapjes en drankjes. Op donderdagavond zal na de wedstrijden de muziek worden verzorgd door DJ Quinno.

Op zaterdag 19 augustus wordt er een vervolg gegeven aan het toernooi in de vorm van finales. De winnaars en de verliezers van de donderdag zullen het tegen elkaar opnemen voor de beker. De aanvang van de deze wedstrijden zal 14:30 uur zijn. De dag begint echter al eerder met een wedstrijd tussen Erasmus 2 en Loosduinen 3, aanvangstijd 13:30 uur.

Op de finaledag is er naast het bekijken van de wedstrijden ook voldoende geregeld voor een gezellige 3e helft, mede met een zanger Herbert.

Net als de vorige edities hopen wij weer op een tweetal gezellige dagen en een hoop publiek!

Recente berichten
Recente berichten
TechWire Podcast

Listen to daily tech news podcast

Maecenas potenti non, turpis eget turpis gravida maecenas.

Sportpark Erasmus

Erasmusweg 1200
2542 RZ, Den Haag

Postadres

Postbus 85727
2508 CK, Den Haag

Contact

info@sverasmus.nl
070 – 32 132 13